Uutiset

Nordic Fitness Expo 2015 raportti ja tulokset

Julkaistu: 12.10.2015 01:10

Suomen kovatasoisin bodytapahtuma on nyt ohi ja Jan Tanan tuoksu alkaa pikkuhiljaa hälvenemään. Aivan ensimmäiseksi pitää sanoa että tämä vuosi on Mika Nyyssölän vuosi. Mies saavutti vasta kaksi viikkoa sitten Arnold Classic Europessa sen mihin kukaan muu Suomalainen kehonrakentaja ei ole aikaisemmin pystynyt, ja voitti oman sarjansa kirkkaimman mitalin. Tänäviikonloppuna Mika putsasi kehonrakennuslavat Suomessa ja käteen jäi: SM -80kg kultaa, SM overall, SM most muscular, PM -80kg kultaa, PM overall. Nyt on enää ajan kysymys koska Mikalla on ammatilaiskortti kädessä.

Seuraavat nimet jotka jäivät mieleen on Jaana Malytcheva ja Iina Levanoja. Kumpikin otti PM kisoista sarjavoiton sekä overall voiton, ja molemmat ottivat vielä Nicole Wilkinsin kisoista sarjavoiton sekä overall voiton, joka tarkoittaa sitä että meillä on kaksi uutta ammattilaista! Mahdottoman paljon onnea molemmille! Kati Alander oli myös kovassa iskussa ja otti Pro Figuressa kaikkein kirkkaimman omaan kaulaansa. Men’s Physiquessa kilpaileva Sherko Eliassi oli myös elämänsä kunnossa ja otti SM kultaa, SM overallin sekä PM kultaa. SM kisat olivat myös samalla MM karsinnat, ja pääasiassa sarjojensa voittajat valittiin MM-kisajoukkueeseen. Maailmanmestaruuskilpailut käydään 13. - 16. marraskuuta Budapestissä, Unkarissa.

Tulokset, kilpailijanumeroineen, kuvineen ja videoineen löydät tästä linkistä: http://mave.fi/kilpailujen-tulokset/2015/nordic-fitness-expo . SM Fitness, SM Women's Physiquen sekä PM-kisojen tuloksia ei ole vielä erikseen julkaistu, mutta kun ne julkaistaan niin ne päivitetään linkissä olevalle sivulle. Laadukkaista kuvista käy kiittäminen Mike Siréniä (Pakkotoisto.com) sekä Body -lehden kuvaajia.

Messuilta tuottivat sisältöä myös Alona Kuusisto (Poseland.com) sekä Jukka Nyyssölä (Penkkipunnerrus.fi) ja löydät videot alta:

 

 

 

comments powered by Disqus
Tapahtumat
Kehonrakennuksen SM-kilpailut 2018
Aikaa jäljellä:
Filtterit (Ohje)
Filtterit ovat käytössä vain pääsivulla.