Tietoa sivustosta

Tietoa sivustosta

Mave, kuten monet muutkin projektini on lähtenyt liikkelle aina samasta syystä: Täyttämään omia tarpeitani. Löysin kuntosaliharrastuksen vasta 6vuotta sitten ja se muuttui asteittain aina tavoitteellisemmaksi. Sen myötä alkoi kiinnostamaan CBB & BB kisaajien treenitavat, ruokailut ja elintavat muutenkin. Tätä tietoa oli saatavilla ripoteltuna pitkin eri medioita: Facebook, youtube, blogit.

Ampparit.comin suurkuluttajana aloin hauduttamaan päässä ajatusta, että olisiko mahdollista toteuttaa jotain vastaavaa fitness/kehonrakennus/painoharjoittelu sisällöllä, jotta kiinnostavien uutisten, videoiden ja blogipostauksen löytyminen helpottuisi. Idea hautui päässä monta kuukautta ennenkuin riviäkään koodia oli kirjoitettu. Tekeminen alkoi kun suurimmat suuntaviivat olivat selvillä ja sivusto muovautui sitä kautta nykymuotoonsa.

Nimi Mave ei syntynyt pitkään ja hartaan mietinnän tuloksena, vaan hetken mielijohteesta. Minulla oli auki viestintäviraston domain -sivut ja kokeilin erilaisia lyhyitä helposti muistettavia sanoja, ja että onko ne vielä vapaana. Kaverini heitti sanan "mave" > se oli vapaana > ja nyt se on käytössä.

Jos taas sanalle haluaa rakentaa eeppisen tarinan, niin onhan mave = maastaveto yksi yhdistävä tekijä joka yhdistää kaikkia painoharjoittelijoita. Oli kyseessä voimannostaja, painonnostaja, bikini fitness tyttö tai bodari, niin kaikki tekevät maastavetoa jossain muodossa.

Tapahtumat
Kehonrakennuksen SM-kilpailut 2018
Aikaa jäljellä:
Filtterit (Ohje)
Filtterit ovat käytössä vain pääsivulla.