Ohje: Miten filttereitä käytetään

Filtterit

Ohje: Miten filttereitä käytetään

Käyttäjät pystyvät filtteröimään hyvinkin tarkasti minkälaisia blogipostauksia ja uutisia haluaa nähdä etusivulla. Valitut filtterit jäävät muistiin ja ovat päällä joka kerta kun tulet sivuille, ellet ota niitä erikseen pois käytöstä.Tekstihaku
Hakee haetulla tekstillä linkkien otsikoista.

Kategoriat
Hakee kaikki linkit jotka on valitusta kategoriasta.

Tiimit
Hakee kaikki linkit jotka on valitun tiimin edustajien blogeista.

Ihmiset
Hakee linkit jotka ovat kyseisen ihmisen blogista, tai blogipostaukset jossa kyseinen henkilö on ollut mukana.

Joissa kuvia
Hakee ainoastaan linkit joiden artikkeleissa on kuvia.

Joissa videoita
Hakee ainoastaan linkit joiden artikkeleissa on videoita.
Kategoriat

Kaikki linkit on jaettu kategorioihin, jotta käyttäjät pystyisivät helpommin hakemaan itseään kiinnostavat uutiset ja blogipostaukset. Kategorioita voi valita niin monta kuin haluaa. Jos käyttäjä laittaa filtterit kuvanmukaisesti, niin hän näkee linkit ainoastaan valituista kategorioista ja kaikki muu on pois näkyvistä.

Tällä hetkellä blogaaja voi saada Bikini Fitness, Bodybuilding, Body Fitness jne. kategorian ainoastaan jos kisoja on jo käytynä. Joten kategorioiden edustajat ovat kaikki kisaajia, ja muut ovat Lifestyle kategoriassa.


Tiimit

Jos blogaaja edustaa jotain tiimiä tai sponsoria, niin se on merkitty blogaajan tietoihin. Jos filtterit on asetettu kuvanmukaisesti, niin käyttäjä näkee kaikki Team Fitnesstukun edustajien blogipostaukset.

Ihmiset

Jokaiseen blogipostaukseen liittyy joku ihminen tai ryhmä. Jos blogia ylläpitää useampi kuin yksi ihminen, niin ihmiset -haussa käytetään blogisivuston nimeä. Kaikki blogaajat eivät myöskään halua esiintyä omalla nimellä, ja silloinkin ne lisätään hakuun blogisivuston nimellä. Kun käyttäjä hakee tällä haulla, niin sivusto listaa kaikki linkit jotka on valitun ihmisen/ryhmän blogista ja kaikki blogipostaukset joissa valittu ihminen tai ryhmä on ollut mukana.

Jos filtterit on asetettu kuvanmukaisesti niin käyttäjä näkee kaikki Marko Savolaisen blogipostaukset ja kaikki blogipostaukset joissa Marko Savolainen on ollut mukana.


Kuvia / Videoita

Vasemmanpuoleinen kuva kertoo onko linkin blogipostauksessa kuvia, ja oikeanpuoleinen kertoo onko siinä videoita.


Filttereiden yhdisteleminen

Filttereitä voi olla päällä useampia ja useammasta ryhmästä. Jos filtterit on asetettu kuvanmukaisesti, niin sivusto listaa kaikki linkit joiden blogipostauksissa on Classic Bodybuildingissa kisannut henkilö ja artikkelissa on video tai videoita.

Tapahtumat
Kehonrakennuksen SM-kilpailut 2018
Aikaa jäljellä:
Filtterit (Ohje)
Filtterit ovat käytössä vain pääsivulla.