Blogaajille

Haluatko blogisi seurantaan sivustolle?

Käytä yhteydenotto sivulta löytyvää lomaketta ja täytä tarvittavat tiedot.

- Koko nimi
- Sivuston nimi
- Sivuston www osoite
- Edustatko jotain tiimiä? (Fast, Manninen, Sportlife jne.)
- Oletko jo kisannut jossain lajissa, jos olet niin missä

Ei pakollisia:
- Facebook sivun osoite
- Instagram profiilin nimi
- Twitter profiilin nimi

Tällä hetkellä sivut kategorisoidaan sen mukaan onko kisoja jo käytynä. Eli mikäli blogaajalla ei ole vielä kisataustaa, niin blogin kategoria on Lifestyle. Tämä siitä syystä että tämän fitnessbuumin myötä uusia blogeja tulee kokoajan ja monella on kaukaisena tavoitteena nousta lavoille, mutta se ei ole vielä ajankohtaista. Tällä tavalla ihmiset löytävät paremmin aktiivisten kisaajien tai kisataustan omaavien blogit.

Voit halutessasi ilmottaa myös Faceobook, Instagram, Twitter sivut/profiilit, jos sinulla julkinen "urheilijaprofiili" joihin haluat seuraajia.

Kaikki eivät halua esiintyä omalla koko nimellään, joten ilmoittakaa myös haluatteko että teidät löytää "ihmiset" hausta teidän sivuston nimellä vai oikealla nimellä. Mikäli ilmoitatte blogissa selkeästi koko nimenne, niin käytän mielelläni sitä myös haussa.

Kaikkia ilmoitettuja blogeja ei laiteta seurantaan automaattisesti, vaan sen pitää täyttää tietyt "laatuvaatimukset", mutta se ei tarkoita sitä etteikö blogi voisi tulevaisuudessa olla seurannassa kun sisältöä on enemmän.


Haluatko blogisi pois seurannasta tai tietosi pois sivulta?

Mikäli et jostain syystä halua että blogisi on seurannassa, tai et halua että sinun nimelläsi tai nimimerkilläsi voi etsiä sivuilta, niin pistä asiasta viestiä käyttäen palautelomaketta yhteydenotto sivulta.


Tapahtumat
Kehonrakennuksen SM-kilpailut 2018
Aikaa jäljellä:
Filtterit (Ohje)
Filtterit ovat käytössä vain pääsivulla.